8 thoughts on “Jag blundar

  1. Fortsätt blunda. Var där.

    Jag ska titta på de utmaningar du tipsade om. Känner jag att de passar, så lägger jag i dem som “önskepuffar” med jämna mellanrum. Tusen tack!

    WordPress är snyggare än blogger och man kan göra mer med wordpress när det gäller en bloggs utseende. Blogger har dessutom blivit fulare och fått färre alternativ när det gäller utseende i samband med någon uppdatering för ett par år sedan. Men om jag vågar flytta något till wordpress, det vete sjutton. :).

    Liked by 1 person

Comment

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s